Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR O jurnalistă însărcinată, un pompier, o polițistă și fiica de 17 ani sunt victimele angajatului MAPN care a aruncat în aer casa - VIDEO

Captură video Observator.tv
Explozie Bistrița

Bărbatul din Bistrița, care s-a aruncat de la etajul patru, încercând să se sinucidă, a improvizat o instalație explozivă pentru a arunca în aer apartamentul în momentul în care ar fi intrat fiica sau concubina sa. Surse din anchetă au declarat că acesta lucra în Armată, iar iubita sa, în Poliție, informează Mediafax.

Polițiștii de la Investigații Criminale și criminaliștii IPJ Bistriţa-Năsăud au declanşat o anchetă în acest caz. Acesta a improvizat o instalaţie explozivă pentru a-şi răni sau chiar omorî concubina şi fiica în momentul în care cele două urmau să intre în apartamentul în care locuiau.

Bărbatul de 50 de ani este din București, militar, care locuia în chirie împreună cu concubina de 43 de ani și cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Surse din anchetă au declarat, pentru sursa citată că, miercuri după-amiaza, bărbatul a pus în aplicare un plan pentru a se răzbuna pe femeie, deoarece aceasta i-a spus că se despartă de el.

Citește și: INCENDIU masiv în București: Acționează zeci de pompieri cu 6 autospeciale - VIDEO

Aceleași surse au precizat că iubita bărbatului este polițistă și a fost plecată în concediu cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Miercuri, cele două s-au întors acasă din vacanță și, în momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuiau cu chirie, strigând “Adio iubito”!

Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat în stare critică și l-a dus la spital, unde este internat în comă.

După incident, fiica celor doi a încercat să a ajungă în apartament, însă nu a putut deschide uşa. După ce a forţat-o, a văzut nişte fire întinse în apartament, astfel că şi-a dat seama de faptul că ceva nu este în regulă şi a încercat să fugă. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat.

Fata a reuşit să scape nevătămată din explozia pusă la cale de tatăl ei pentru a se răzbuna.

Din cauza suflului exploziei, un pompier, concubina bărbatului, şi o jurnalistă însărcinată aflată lângă bloc au fost răniţi de bucăţile de sticlă şi de tencuială împrăștiate, informează observator.tv.

Citește și: VIDEO TERIBIL Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4, iar apartamentul său a EXPLODAT: O fată și o femeie însărcinată sunt în stare GRAVĂ

Femeia însărcinată a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat transportul la spital în timp ce pompierul şi poliţista au ajuns la spital.

“În urma incidentului petrecut în această după-amiază, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane: un bărbat de 50 de ani, în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat; un bărbat de 30 de ani, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg şi o femeie de 43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator. Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Camelia Strugari.

Citește și: Bugetul Uniunii Europene a fost decis, după mai multe luni de dispute: Pentru ce au fost alocați cei mai mulți bani

Structura de rezistență a blocului în care a avut loc explozia nu este afectată, nefiind necesară evacuarea imobilului.Compania care se ocupă cu distribuția gazului a oprit alimentarea blocului până în momentul în care vor putea remedia defecțiunile apărute din cauza exploziei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.