Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Un băiețel în vârstă de 6 ani a fost strangulat de mama româncă, în Franța. Sora copilului a fost găsită de polițiști cu cioburi în picioare

socant

O româncă din Franţa şi-a strangulat băieţelul de 6 ani cu un cablu electric. Sora mai mică a acestuia a fost găsită cu cioburi în picioare de poliţiştii chemaţi de urgenţă de tatăl copiilor, scrie observator.tv.

O româncă în vârstă de 24 de ani a fost arestată joi seara, pe 30 mai la Toulouse, în Franţa. Soţul ei a chemat forţele de ordine, după ce a avut o altercaţie violentă cu ea. Agenţii au găsit în casa în care locuia familia românilor şic ei trei copii ai lor un băieţel de 6 ani cu urme de strangulare pe gât.

Citește și: George Soros dă lovitura în România! Pe ce companie gigant a pus ochii miliardarul

Conform datelor culese la faţa locului, poliţiştii au stabilit că mama copilului îl strangulase cu un cablu electric, în timpul unui scandal incredibil. Sora mai mică a băieţelului, 5 ani, a fost găsită cu cioburi în picioare, prin casă fiind sparte mai multe obiecte de sticlă. Vecinii şi soţul româncei au povestit că aceasta avea dese accese de violenţă şi îşi lovea copiii.

Citește și: Denise Rifai șterge pe jos cu Antena 3:’… ”şmecheraşi” cu ghilimele’

Românca e în arestul poliţiei, scrie La Depeche, fiind acuzată de tentativă de omor deosebit de gravă. Cei trei copii ai româncei au fost luaţi de Asistenţa Socială şi sunt îngrijiţi într-un centru special.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.