Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Un elev, copilul unei profesoare, a căzut de la etajul 2, printre scări, într-un liceu: Tânărul e în COMĂ

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un elev în vârstă de 12 ani a fost rănit grav, joi seara, fiind dus la spital în stare de inconștiență, după ce a alunecat și a căzut de la etajul al doilea al unui liceu din Târgoviște, informează Mediafax.

Potrivit Poliției Dâmbovița un profesor a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce un copil de 12 ani, elev, a căzut de la etajul doi al unui liceu din Târgoviște. El este fiul unei profesoare.

“Din primele date, copilul a alergat pe hol, a alunecat și a căzut din casa scării de la etajul doi. Este rănit grav. Urmează să fie transportat la un spital din București”, arată sursa citată. Copilul a ajuns în comă la spital, potrivit News.ro.

Citește și: Dan Voiculescu reacționează la atacurile lui Traian Băsescu: Eu cred că va ajunge în pușcărie

Anchetatorii vor deschide un dosar penal în acest caz. Primele informații arată că băiatul a ieșit din sala de spectacol a liceului, a alergat și a alunecat, căzând printre spațiul rămas între perete și scara în formă de spirală.

Reprezentanții Ambulanței Dâmbovița au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul a fost găsit inconștient, iar la ora transmiterii acestei știri este dus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru investigații, urmând să fie transferat la București.

Din primele informații, victima ar fi copilul unui cadru didactic universitar cu funcție de conducere la Universitatea Valahia din Târgoviște, informează ripostapenet,ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.