Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Influenceri şi jurnalişti vor promova turismul din judeţul Brașov în cadrul unui infotrip organizat de CJ şi ANAT

Primaria Brașov
Primaria Brașov
Consilierii judeţeni braşoveni şi-au exprimat, joi, în cadrul unei şedinţe de plen, acordul privind încheierea în acest scop a unei asocieri cu ANAT, precum şi privind participarea, de la bugetul judeţean, cu suma de 19.500 de lei care ar urma să acopere cheltuielile cu masa a participanţilor.

"Participanţii la eveniment vor proveni din rândul influencerilor, asociaţiilor de turism, mediul privat, mass-media, instituţii ale statului. Se vor acoperi cheltuielile de masă pentru un număr maxim de 52 de persoane, pe parcursul a 5 zile, la o valoare maximă de 75 de lei/persoană/zi", se arată în raportul anexat proiectului de hotărâre votat de CJ Braşov.

Conform documentului citat, prin intermediul evenimentului se urmăreşte creşterea duratei medii a şederii în judeţul Braşov, prin promovarea obiectivelor turistice.

La rândul lor, reprezentanţii ANAT au precizat că, în ce priveşte conferinţa turistică, aceasta "urmăreşte creşterea notorietăţii şi furnizarea de informaţii privind obiectivele turistice din judeţul Braşov, în scopul atragerii de turişti şi al creării de noi programe turistice", menţionând că infotripul "va beneficia de o promovare intensă".

Ei susţin că, prin acest eveniment, "va fi promovat turismul montan, turismul urban, turismul rural, circuitele culturale, turismul activ şi în natură, turismul religios şi de pelerinaje, circuitele tematice şi turismul de aventură".

"Comunicarea se va face cu mass-media de top şi quality, atât centrală cât şi locală, prin intermediul comunicatelor de presă, a activărilor şi al interviurilor programate", au transmis reprezentanţii ANAT, într-un document adresat consilierilor braşoveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.