Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

InfoCons a lansat un Program Național pentru Protecția Consumatorilor de Cultură

info cons

Un Program Național pentru Protecția Consumatorilor de Cultură care are drept scop susținerea și promovarea tuturor artiștilor români, indiferent de forma de exprimare, a fost lansat de InfoCons, anunță MEDIAFAX.

Asociația de Protecția Consumatorilor InfoCons anunță că prin intermediul acestui program se propune recunoașterea artiștilor români și a autenticității operelor acestora, dar și combaterea contrafacerii operelor de artă.

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

În cadrul programului vor fi sprijiniți artiștii români în vederea accesării diferitelor piețe terțe atât cele de la nivelul UE, cât si din afara acesteia, din perspectiva protecției consumatorilor.

În cadrul acestui program, InfoCons va acorda sprijin prin consilierea și informarea în ceea ce privește participarea artiștilor plastici la diferitele evenimente la nivel internațional din perspectiva problematicii protecției consumatorilor.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

„Cultura trebuie înțeleasă, promovată și respectată, ceea ce înseamnă cunoaștere - prin educație și instrucție, în familie, în școală, participare pasivă - consumator de artă sau activă la actul de creație -valorificarea înzestrării native, dar și respectarea dreptului de proprietate intelectuală - reglementat prin legi”, a spus Sorin Mierlea, președinte InfoCons.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.