Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INFOGRAFIC - SONDAJ: PSD ar câștiga detașat alegerile în Mehedinți

sondaj

Potrivit unui sondaj realizat la nivel local, Aladin Georgescu, cel care candidează din partea PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, este cotat ca favorit pentru un nou mandat, conducând detașat cu 57,6%, la alegerile din 27 septembrie.

La distanță de aproape 30 procente se află candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Mehedinți, Cristinel Pavel, care ar obține 26,4%. Pe locul al treilea se află Nicolae Drăghiea (PRO Romania) - 4,2%, urmat de Ion Cupă (PMP) - 4,1%, Laurențiu Ștefănescu (USR Plus)- 3,7% și Viorel Palașcă (ALDE) - 3,5%.

În ceea ce privește partidele politice, la Consiliul Județean Mehedinți, PSD este creditat cu 52,6%, urmat de PNL, cu 28,3%, PMP – 4,8%, Pro România – 4,7%, USR Plus - 2,2%, ALDE – 2,1%.

La Primăria Drobeta Turnu Severin, candidatul PSD pentru funcția de primar, Marius Screciu, ar urma să câștige un nou mandat cu 37%. Acesta este urmat de Daniel Cârjan de la PNL, cu 28% și candidatul Pro România, Constantin Gherghe - 19%. Eduard Koler din partea PMP ar obține 7%, iar Elena Călin (USR Plus) ar primi 5%.

Pentru Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, PSD ar obține 39%, PNL - 32%, Pro România - 12%, PMP - 6%, USR Plus - 5%, alte partide - 6%.

Sondajul a fost realizat de Macro Media Research, la comanda PSD, calculele reliefând procentele celor care au răspuns că vor merge la vot duminică, 27 septembrie. Nu sunt luate în calcul răspunsurile celor care au spus că nu se vor prezenta la vot sau cele ale căror erau nehotărâți la momentul realizării sondajului.

content-image

content-image

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.