Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Vasile Turcu

vasile turcu

Noi informatii despre starea lui Vasile Turcu apar la o zi de la cumplitul eveniment. Vasile Turcu se afla in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala.

Cu toate acestea, medicii au reusit sa il stabilizeze si sa il intubeze. Acestia raman, insa, rezervati in privinta sanselor de supravietuire, dar si de recuperare pentru ca potrivit unor surse apropiate anchetei Vasile Turcu ar fi fost gasit destul de tarziu.

Potrivit unor surse medicale, afaceristul ar fi tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor. Se stie de miercuri seara ca este stabilizat si ventilat mecanic. Familia le-a interzis insa reprezentantilor spitalului sa ofere presei detalii medicale despre starea lui Turcu, potrivit Stirile ProTV.

Citeste si: Răstunare de situație: DNA intervine în cazul lui Vasile Turcu. Ce spune despre audierea sa

Biletul sau de adio a fost ridicat de oamenii legii. In el, Turcu scria ca nu mai suporta problemele financiare cu care se confrunta. Tentativa sa de sinucidere a a fost insa un soc pentru cei care il cunosteau si stiau ca afacerile sale sunt profitabile.

Sotia lui Turcu a discutat deja cu politistii miercuri seara si, potrivit unor surse din ancheta, le-ar fi spus ca nu se astepta nicio clipa ca sotul ei sa recurga la acest gest. Ar fi vorbit in acea dimineata iar el s-ar fi purtat si ar fi voprbit absolut normal. Ulterior, insa, femeia nu l-a mai gasit in casa. L-a cautat, a vazut ca usa de la sala de sport e inchisa, in conditiile in care era permanent deschisa. Intrigata, a intrat si cand a vazut ce s-a intamplat, imediat a sunat la 112.

Urmeaza acum sa ajunga la audieri si cei doi fii ai lui Vasile Turcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.