Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii bombă din ancheta Colectiv: Pe cine au luat în vizor procurorii

incendiu colectiv

Cercetările în cazul Colectiv sunt departe de a se fi încheiat. Chiar dacă, după şase luni de la tragedie, trei dosare au fost trimise în judecată, procurorii au disjuns cauza şi fac în continuare cercetări.

 

În vizor sunt alte instituţii ale statului şi ar putea fi chiar şi cadrele medicale care au intervenit.

 

Referatul procurorilor: ”Disjungerea cauzei în ceea ce priveşte alte infracţiuni pentru care nu s-a dispus în prezenta cauza trimiterea în judecată şi care au fost sesizate prin plângeri formulate în cursul urmăririi penale ori care vizează instituţii ale statului (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ori alte instituţii ori autorităţi) precum şi în ceea ce priveşte tratamentul medical acordat persoanelor internate ce au suferit leziuni traumatice urmare a incendiului din Colectiv”.

 

În același timp, spitalele din România care au cheltuit cinci milioane de lei pentru tratarea si transportul răniţilor din incendiul de la clubul Colectiv, cer despăgubiri celor vinovaţi de tragedie şi s-au constituit părţi civile în dosar.

 

În total, 13 unități medicale au intervenit pentru salvarea victimelor, alături de Ministerul Apărării şi Şcoala Superioară de Aviaţie, care i-a transportat în unităţile medicale de peste graniţă, anunţă Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.