Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii şocante! ORORILE la care era supus teroristul Al-Qaeda în închisoarea secretă a CIA din România

cugetliber.ro
inchisoare

Este oficial. Pe teritoriul României au funcţionat închisori secrete ale CIA. Totul a ieşit la iveală după ce unul din cei mai temuţi membri au grupării Al-Qaeda, a intentat României un proces la CEDO, prin care a cerut bani pentru relele tratamente la care a fost supus. Instanţa i-a dat omului dreptate şi a dispus ca România să îi plătească despăgubiri de 100.000 de euro. Conform Can Can.ro, deţinuţul era supus la orori groaznice la în detenţie.

Citeşte şi: ALERTĂ în Vrancea. Zeci de pompieri intervin pentru a stinge un incendiu care a cuprins patru gospodării

”Teroristul era dus, zi de zi, într-o cameră unde era foarte frig, după ce setau aerele condiționate la temperatura cea mai de jos. Fiind foarte, foarte frig, ca într-un frigider, nu se putea rezista mai mult de 12 ore în acea cameră. El fiind din Arabia Saudită nu putea suporta frigul, iar anchetatorii au luat în considerare acești factori și i-au folosit eficient. Ei nu stăteau în cameră, veneau doar ca să-l umilească și să-l tortureze, după care plecau în camera de monitorizare. Evident că aceștia erau bine îmbrăcați, echipați precum cineva care urma să intre într-un frigider mare de carne”.

De departe cea mai cruntă metodă de tortură venea atunci când Al-Nashiri refuza să mănânce!

”Era pus să stea cu capul în jos, aplecat, și urma… o altfel de clismă. I se băga un tub rectal foarte mare prin care îi introduceau ulterior hrană. Practic îl violau cu tubul acela. A avut leziuni ale rectului, ale colonului, hemoroizi cronici și fisuri anale, mai ales din cauza forței excesive folosită de interogatori”, mai spun sursele citate de CanCan.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.