Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații terifiante de la Parchet: polițiștii care au snopit în bătaie un șofer au dat dovadă de o brutalitate fără margini

Patru polițiști din Gorj sunt cercetați de procurori pentru tentativă de omor, după ce au bătut cu sălbăticie un reținut pentru a-l determina să le ofere informații, informează Mediafax.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în seara de 20 mai, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Gorj, având în custodie o persoană cercetată pentru ultraj, au fost solicitați să acorde sprijin polițiștilor Poliției orașului Novaci, însărcinați să asigure escorta respectivei persoane.

„Deși nu s-au confruntat cu o opoziție a victimei, atât în autospeciala aparținând MAI, cât și în incinta Poliției Orașului Novaci, suspecții au exercitat acte de violență asupra acesteia, în timp ce se afla încătușată cu mâinile la spate, lovind-o cu intensitate deosebită cu pumnii, genunchii, picioarele încălțate cu ghete tip bocanc și baston tip tomfă atât în zone vitale, respectiv ficat, torace, splină, coaste, cât și la nivelul brațelor și spatelui, provicându-i multiple fracturi și rupturi ale organelor interne, leziunile traumatice produse necesitând pentru vindecare 40 - 45 de zile de îngrijiri medicale și au pus în primejdie viața victimei. Se mai reține de procuror că în exercitarea actelor de violență, suspecții au urmărit să producă persoanei vătămate D. C. suferințe fizice de o mare intensitate, în scopul obținerii de informații de la aceasta”, arată, vineri, într-un comunicat de presă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

De fapt, polițiștii urmăreau să afle unde ascunsese persoana vătămată mașina implicată în ultrajul pe care îl făptuise, având în vedere că a condus polițiștii în alte locații decât cele reale.

Cercetarea procurorilor se realizează cu sprijinul polițiștilor judiciariști din cadrul Compartimentului Control Intern și al serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.