Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infotrafic: restricții de circulație pe DN 67C, în Alba, din cauza unor căderi de pietre

g4media.ro
caderi pietre

Traficul este în continuare restricționat, pe un sens, pe DN 67C, în Alba, din cauza unor căderi de pietre. Este semnalată ceață pe mai multe șosele din Harghita, informează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este în continuare restricționat, pe un sens, pe DN 67C, între localitățile Șugag și Tău Bistra, județul Alba, din cauza unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil.

Circulația se desfășoară alternativ, pe un fir, prin semaforizare. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 10.00.

Este semnalată ceață ce scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe mai multe artere rutiere din județul Harghita.

La nivel național, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

Pe drumurile rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.