Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infractor PERICULOS, urmărit internațional pentru aderare la grup infracţional organizat de tip mafiot care se ocupă de asasinate, prins în România

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un italian de 35 de ani care era urmărit internaţional în baza unui mandat de arestare emis de autorităţile italiene a fost prins de către poliţiştii din Bihor. Bărbatul este cercetat pentru aderare la grup infracţional organizat de tip mafiot care se preocupă de asasinate, trafic de stupefiante şi vătămare corporală gravă în scop de intimidare, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat şi reţinut un bărbat, de 35 de ani, din Italia, urmărit internaţional.

”Autorităţile italiene au emis pe numele său un mandat european de arestare, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de aderare la grup infracţional organizat de tip mafiot care se preocupă de asasinate, trafic de stupefiante şi vătămare corporală gravă în scop de intimidare”, anunţă Poliţia Română.

Citește și: Mihai Goțiu, anunț - BOMBĂ: Comisia pentru abuzuri din Senat, SESIZARE la DNA

Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în vederea prezentării la Curtea de Apel Oradea.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.