Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infrastructura de comunicaţii mobile şi fixe a Unităţii de Suport Medical din Bucureştii Noi, asigurată de Orange

www.go4it.ro
slâlp telefonie mobilă

Întreaga infrastructură de comunicaţii mobile şi fixe din cadrul unităţii de suport medical din Bucureştii Noi va fi asigurată de operatorul de telecomunicaţii Orange, informează compania într-un comunicat transmis, joi, Agerpres.

Astfel, au fost instalate deja 11 puncte de acces Wi-Fi şi o soluţie de acces dedicat la Internet, securizată prin pachetul Business Internet Security. Soluţiile vor fi utilizate atât pentru echipamentele şi aplicaţiile unităţii de suport medical, precum şi pentru accesul la Internet gratuit pentru pacienţi. De asemenea, spaţiul a fost dotat cu telefoane fixe şi fax.

Potrivit sursei citate, susţinerea iniţiativei unităţii de suport medical din Bucureştii Noi vine să completeze măsurile luate deja de Orange pentru susţinerea comunităţii în actualul context generat de Covid-19.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

În acest sens, Orange oferă internet nelimitat pe o perioadă de două luni clienţilor care sunt personal medical şi auxiliar şi care îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice judeţene sau care tratează pacienţi cu COVID-19.

În plus, în parteneriat cu Samsung România, compania a direcţionat către 55 de spitale publice 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 şi SIM-uri cu resurse de voce şi internet nelimitat valabile pe o perioadă de 6 luni.

Orange România, alături de Fundaţia Orange, a iniţiat, printr-o donaţie de 400.000 de euro, procesul de achiziţie pentru aparate de ventilaţie artificială şi echipamente de protecţie pentru spitale publice din ţară.

La 31 decembrie 2019, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.941.000 de clienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.