Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ING se așteaptă la deprecieri de 300 de milioane de euro din valoarea achiziţiilor anterioare

www.ing.com
ing logo

ING Groep NV a anunţat marţi că se aşteaptă la deprecieri de aproximativ 300 de milioane de euro din valoarea achiziţiilor anterioare, deoarece cel mai mare grup bancar din Olanda este semnificativ afectat de efectele economice negative ale pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmit Bloomberg şi Reuters.

ING va înregistra deprecierea, care nu afectează indicele de adecvare a capitalului, în rezultatele din trimestrul doi din 2020, care vor fi publicate în 6 august, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

Deja banca avertizase că profitul său net în trimestrul doi din 2020 va fi afectat de impactul pandemiei, deoarece măsurile de izolare impuse în Europa au afectat afacerile şi au dus la creşterea creditelor neperformante.

În primele trei luni ale acestui an, profitul net al ING a scăzut cu 40%, până la 670 milioane de euro, în condiţiile în care provizioanele pentru acoperirea posibilelor pierderi au urcat la 661 milioane de euro, de la 207 milioane de euro în perioada similară a anului trecut. Veniturile trimestriale au scăzut cu 1,4% până la 4,51 miliarde de euro.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

Înfiinţată în anul 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi - companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.