Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inga Grigoriu jignită de Veaceslav Platon după declarațiile făcute

stiri.md
igna grigoriu platon

După ce deputata Inga Grigoriu a făcut publice, detalii noi din schema spălătoriei rusești de bani prin Moldova, în care este implicat controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, acesta din urmă a contactat-o pe deputata Platformei DA pentru a-i cere socoteală, notează știri.md

„A vorbit pe un ton ridicat. Mai întâi mi-a cerut socoteală pentru că nu l-am audiat pe el personal. I-am explicat că nu ţine de competenţa unei comisii parlamentare de anchetă să audieze învinuiţii pe dosare penale. Noi audiem reprezentanţii instituţiilor statului, incercăm să mobilizăm aceste instituţii ca să-şi facă treaba”, a declarat Inga Grigoriu.

Deputata a precizat că Platon a jignit-o şi a acuzat-o că este mincinoasă. „A încercat să mă intimideze, dar nu sunt persoana care se lasă intimidată de astfel de indivizi. Intervenţia telefonică a lui Platon nu mă va opri, dimpotrivă, mă mobilizează să investighez până la urmă”, ne-a declarat Grigoriu.

Citește și Inga Grigoriu: Voi cere desecretizarea documentului care dovedește implicarea lui Veaceslav Platon în frauda bancară

Întrebată dacă îl va denunţa pe Platon pentru intervenţia telefonică, Inga Grigoriu a spus că se abţine, dar va apela la organele de drept acesta dacă va mai încerca s-o intimideze sau o va ameninţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.