Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INGENIOS Cum a strâns un veteran de război de 99 de ani aproape 14 milioane de euro pentru medicii britanici

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Metodă ingenioasă. Un veteran de 99 de ani din Marea Britanie a strâns o sumă fabuloasă de bani pentru medicii britanici. Căpitanul Tom Moore, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, a reuşit să strângă 13,7 milioane de euro pentru angajaţii din sistemul de sănătate din Marea Britanie, potrivit standard.co.uk, conform Mediafax.

Citește și: Raed Arafat ANUNȚĂ CLAR: toți cei care au fost grav afectați de coronavirus sau au murit aveau comorbidități

În schimbul donaţiilor, Moore a promis că va parcurge de 100 de ori un traseu de 25 de metri făcut în grădina casei sale, până la cea de-a o suta aniversare.

Scopul anunţat al veteranului, care locuieşte cu familia sa în Bedfordshire, era să strângă 1.000 de lire sterline (1.100 de euro), dar donaţiile generate de iniţiativa sa au depăşit orice aşteptări, potrivit standard.co.uk.

Căpitanul Tom Moore, care a parcurs traseul de 25 de metri sprijinindu-se pe un cadru de mers, a fost calificat drept "o sursă de inspiraţie" de politicianul britanic Matt Hancock, secretarul de stat pentru Sănătate şi Asistenţă socială, care a vorbit despre iniţiativa acestuia miercuri, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.