Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a EXPLODAT în scandalul Tudor Chirilă: 'Eu trebuia să bat câte 10 porci pe zi. Cine a alimentat cu ură și scelerare aceste atitudini'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu critică în termeni duri ieșirea artistului Tudor Chirilă, care și-a bătut un fost coleg, după ce acesta l-ar fi provocat acuzând că tatăl său ar fi fost securist. De altfel, Chirilă însuși a recunoscut că gestul său nu a fost normal.

"Tudor Chirilă a lovit un cetățean pentru că i-a zis ”nasoale”. Zău? Păi la câte invective îmi sunt mie adresate zilnic, eu trebuia să bat câte 10 porci pe zi. Și ne spune că numai ura din societate este de vină pentru ce a făcut el? Zău? Dar oare cine a alimentat cu scelerare și demență aceste atitudini? Cine a instaurat ura în societate, de dragul unor politicieni de factură securistoidă? Nu cumva voi, haștagienii?

Citește și: Ioan Mircea Pașcu, informație ÎN PREMIERĂ, după ce a fost exclus de pe lista PSD pentru P.E: 'Țineți pariu cu mine?'

Eu am fost ”bălăcărită” de prietenii tăi, haștagii, și nu i-am lovit, totuși. Abuzurile încurajate de niște abuzivi care lovesc cetățeni este așa-zisa societate modernă, pe care, chipurile, ne-am fi dorit-o noi toți la revoluție? Cătușele fluturate pe mâinile unor nevinovați și spălarea unor vinovați este politica voastră, a bătăușilor?

Politizarea justiției și utilizarea ei ca mijloc de parvenire politică este ceea ce protejați voi, securiștilor! Din manipulare sau din interes ați ales să încurajați violența de orice fel și să aplaudați schizoid orice deraiat care arestează nevinovați pentru raportări la hectar. Dacă Dragnea intră la pușcărie, el nu mai iese niciodată de acolo... dosarele vor curge gârlă sub patronajul Noii Securități... și cavalcada arestaților va prospera... bine că pleacă lumea bună la Bruxelles :)

PS - Nu sunt nici pro nici anti-PSD, dar nu pot să tac atunci când oamenii, din orice tabără ar fi, se comportă penibil... PSD și Dragnea sunt cu mult mai penibili decât restul partidelor, care joacă exclusiv politic: noi LOR le-am dat PUTEREA, nu lui Timmermans și Macovei", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.