Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, ATAC VIRULENT. Liiceanu, Pleşu, Danileţ, Tăpălagă, Prună, luaţi în VIZOR

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Reacţia fostei şefe a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, Ingrid Mocanu, survine în urma unui interviu dat de intelectualul Gabriel Liiceanu. Nu au fost uitaţi jurnalistul Dan Tăpălagă și europarlamentarul Monica Macovei, care au fost acuzaţi recent că au intrat în arhiva SIPA fără a avea certificat ORNIS.

Citeşte şi: Poliţiştii au luat cu ASALT taximetriştii: SUTE au fost amendaţi, ZECI au rămas fără autorizaţie

" Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă. Evident, pentru căței, că doar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu... alt ”deontolog”.

Domnul Plicușor Ban are un dosar că a furat banii de campanie iar o autoritate a statului (AEP) a făcut plângere în acest sens la parchet... dar NIMIC!

Doamna Clotilde ia ”purcoi” de bani de la o societate străină care încasează milioane de euro de la Statul Român că cică supraveghează cum se construiește Autostrada Bechtel aia pentru care niște americani medaliatori au încasat MILIARDE... cu ZERO km de autostradă construiți (că ”asfaltangii” noștri au construit ceva, dar sunt prin pușcării că cică era ”prea scump”... deci zero km pentru miliarde era bine ...)

Citeşte şi: Emmanuel Macron, CRITICAT DUR pentru sumele FABULOASE cheltuite în doar 3 luni

Iohannis și-a îmbogățit propriul partid cu catralioarde de terenuri și case ... ăia fiind catalogați organizație nazistă ... și fix pe aceleași proceduri cu sute de primari care putrezesc prin pușcării pe abuz în serviciu... bonus că și-a băgat și el la teșcherea prin fals ceva căsuțe.

Prună recunoaște că ”a mințit la CEDO” ... adică a comis un fals intelectual... că trimisese ceva hârtie cu minciuni. Tăpălagă și Macovei intrau ”noaptea ca hoții” prin arhive SIPA, unul fără a fi măcar angajat prin MJ și fugeau cu registre secrete și dosare de magistrați... dar asta e superb...

De Dănileț nu mai zic nimic cu WikiLeaks-ul ală că e relativ moderat... Și dacă tot e breaking news că unii de la Guvern aranjau examene (o fi aranjând, nu putem să știm) nu era momentul să vedem că se anchetează și concursul nelegal de mare profesor în viață al domnului Coldea? Păi să te tot lupți pentru menținerea unei așa ”anticorupții”, frate... Pe viață și pe moarte...Mergeți voi nevinovați la pușcării că noi avem puțină treabă să urlăm prin piețe cu ”statul de drept”! Că ne trebuie și ceva statistică să raportăm la proștii ăia din afară ca să ne creadă că sunteți corupți... și să ne medalieze". a scris Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

Citeşte şi: Simbolul luptei anti-comuniste DESFIINŢEAZĂ justiţia din România. Kovesi şi Parchetul General, ţintele principale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.