Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu îl ia peste picior pe Hans Klemm: 'Băi, Klemmuță, ce stat de drept ai matale acolo? Zic să îi dăm afară pe americani din NATO, UE, să activăm MCV'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, îl ia peste picior pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, după ce magistratul Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele Donald Trump, a fost validat de Senat la Curtea Supremă a Statelor Unite, cu 50 de voturi „pentru” şi 48 „împotrivă”.

Un judecător de la Curtea Militară de Apel a răbufnit - Magistrații se tem de SRI: 'Ăsta este semnalul pe care-l trag eu'

„Băi, Klemm-uță! Înțeleg că judecătorii Curții Supreme a lu' matale, din SUA, sunt propuși de Președinte și votați în Senat. Păi ce stat de drept ai matale acolo? Cum așa? Decide politicul corupt cine este judecător la Înalta? Rău. Trump a câștigat majoritatea în CSJ a lui... care va trebui să judece dacă el a fraudat alegerile cu rușii ... un fel de corapșăn al lor, inventat tot de Statul Paralel (numit elegant Deep State) din America. 
Păi eu zic să îi dăm afară pe americani din NATO, UE, să activăm MCV, că nu e posibil așa ceva... ce independență e aia când TOȚI judecătorii Curții Supreme sunt numiți politic? 
O fi din cauza legitimității pe care ți-o dă votul? Cred că d-aia! 
Dar în Românica, unde o zi întreagă votează 5% din populație, ce sens are votul? Niciunul! 
Statul Paralel nevotat să ne conducă, că așa e bine nenică, aici la noi: să ne bage pe cine vrea el la pușcărie, să ne bage pe cine vrea el în pat, să ne bage ce vrea el pe unde vrea el, în general.
Votăm și noi mai cu talent?”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.