Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit după declarațiile ambasadorului SUA: 'Ne-au ajuns blestemele lui Klemm, fraților! Am sărit din lac în puț'

Antena 3
ingrid mocanu

Avocata Ingrid Mocanu comentează acid anunțul ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, care a afirmat recent că Statele Unite au promis că îl vor ajuta pe ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cu tot ceea ce este nevoie pentru combaterea corupției, față de care nu vor avea nicio toleranță.

„Noul Ambasador american plânge de grija corupției din Români(c)a și se tăvălește de grija investitorilor care nu mai pot trăi de la ”coruption”. Dacă aș fi în locul lui, și aș fi fost numit de Trump, care e tăvălit pentru un soi de ”abuz în serviciu” românesc de ambele camere ale Parlamentului lor, aș cam tăcea. Nu știu dacă a auzit, dar aici, la Babuinia, mai toți ambasadorii dau telefoane, dar la ei, deși scrie în Codul penal, nu e nici trafic de influență, nici nimic... doar promovare de business.

Topul politicienilor realizat de Ion Cristoiu: 'Teodor Meleșcanu, ținta unei mari diversiuni. Bogdan Aurescu a făcut un fake news'

Băi, Zuckă, lasă vrăjelile ieftine că pleacă Trump și devii iar nimeni în drum... mai exact, un simplu sponsor de campanii electorale ... se numește dare de mită aici, la noi, la Sclavinia.
PS - ne-au ajuns blestemele lui Klemm, fraților! Am sărit din lac în puț... sau am scăpat de Dracu și am dat de Tac'su”, scrie Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.