Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNGRIJORARE - Ander Herrera a fost mai speriat decât Mbappe când acesta a fost testat pentru infectare cu Covid-19

www.goal.com
Ander Herrera

Spaniolul Ander Herrera, mijlocaşul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, a relatat maniera în care a trăit suspiciunea de infectare cu coronavirus a lui Kylian Mbappe, precizând că i-a fost mult mai frică lui decât coechipierului său, informează cotidianul L'Equipe, citată de Agerpres.

Într-un interviu acordat postului Cadena Ser, Herrera a povestit că înaintea meciului cu Borussia, de la Dortmund, atacantul francez se simţea rău şi a fost testat pentru a se afla dacă are Covid-19. Însă el suferea doar de o răceală mai puternică.

"El s-a simţit rău cu două zile înaintea meciului cu Dortmund. În weekend-ul precedent, Neymar organizase o masă pentru a ne mobiliza să câştigăm meciul. Am stat alături de el (Mbappe) în tot acest timp. Când a fost testat pentru coronavirus, eram mult mai speriat decât el", a relatat fostul jucător al echipei Manchester United.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

Internaţionalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost supus unui test de detectare a Covid-19, al cărui rezultat s-a dovedit negativ.

Mbappe, în vârstă de 21 ani, a avut febră şi o infecţie în gât. Din precauţie, jucătorul parizian a fost testat pentru a se stabili dacă a fost infectat cu noul coronavirus.

Kylian Mbappe este cel mai bun marcator al lui Paris Saint-Germain în acest sezon, cu 18 reuşite în Ligue 1 plus alte 5 în Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.