Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inițiativă INCEDIARĂ: Secția pentru anchetarea infracțiunilor din justiție, transformată în Direcție după modelul DNA și DIICOT

Inquam Photos / Octav Ganea
Adina Florea CSM

La dezbaterile de miercuri, de la Ministerul Justiției, privind Secția pentru anchetarea infracțiunilor din justiție, s-a pus în discuție reorganizarea acesteia, astfel încât să aibă același statut precum DNA și DIICOT, urmând a fi transformată în Direcție, daca demersul va fi aprobat.

"Vis a vis de demersul nostru ca sectia sa se reorganizeze prin directie, cred ca e justificat, avand in vedere importanta activitatii pe care o desfasuram. Avand in vedere calitatea persoanelor investigate consideram ca e necesara o independenta fata de Parchetul General, cum au si DNA si DIICOT", a spus procurorul șef adjunct al Secției, Adina Florea.

Citeste si Se anunță o campanie anti-Iohannis: 'Se va naște o întreagă istorie imobiliară care nu se sfârșește cu acele 6 case, ci continuă cu multe altele'

"Nu am mandat din partea procurorului general sa va spun daca e bine sau e rau. Din mom ce sunt si alte directii functionale in cadrul Ministerului Public, nu vad care e problema. Singura diferenta ar fi un buget propriu pe care sa-l gestioneze singura sectia", a spus adjunctul lui Augustin Lazar, Bogdan Licu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.