Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înotătoarea australiană Kaylee McKeown doboară recordul mondial la 100 m spate feminin cu ocazia selecţiilor australiene pentru Jocurile Olimpice

gds.ro
Jocurile Olimpice

Înotătoarea australiană Kaylee McKeown a doborât recordul mondial la 100 m spate feminin, fiind cronometrată în 54 sec 45/100, duminică la Adelaide, cu ocazia selecţiilor australiene pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează agenţia EFE.

McKeown, care a afişat o formă foarte bună de la debutul sezonului, a îmbunătăţit cu 12 sutimi de secundă vechiul record deţinut de rivala sa americană Regan Smith (57 sec 57/100), stabilit cu ocazia Campionatelor Mondiale din 2019, scrie Agerpres.ro.

Tânăra înotătoare australiană, în vârstă de 19 ani, a cucerit patru medalii la Jocurile Olimpice de Tineret din 2018, iar performanţa realizată duminică anticipează noi posibile succese la Jocurile din Japonia.

"A fost un an lung pentru mine şi familia mea. Se împlinesc zece luni de la moartea tatălui meu şi, după toată această perioadă grea prin care am trecut, cred că ar fi fost foarte mândru de această performanţă", a declarat Kaylee McKewon, cu lacrimi în ochi, la ieşirea din bazin.

Experimentata Emily Seebohm (29 ani), clasată pe locul doi în cursa câştigată de McKeown, cu timpul de 58 sec 59/100, a fost la fel de emoţionată, după ce a obţinut la rândul ei bietul pentru Tokyo, urmând să participe pentru a patra oară în cariera sa la Jocurile Olimpice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.