Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrări noi cu președintele CNA / AUDIO

laura georgescu
Membru al Consiliului National al Audiovizualului, Narcisa Iorga a publicat, o serie de fragmente din inregistrari audio ale sedintelor CNA, in care este redata atitudinea pe care o are sefa Consiliului. ÎNREGISTRĂRILE AUDIO POT FI ASCULTATE AICI

Pe blog Narcisa Iorga sustine ca a publicat inregistrarile ca replica la afirmatia premierului Victor Ponta, potrivit careia fragmentele audio provin din surse necredibile.

Premierul Victor Ponta a declarat, recent, ca nu a ascultat inregistrarile cu Laura Georgescu pentru ca nu provin dintr-o sursa credibila, sustinand CNA nu ar trebui sa-si piarda imunitatea fata de Parlament. El a mentionat ca nu o va schimba pe sefa CNA pentru ca nu poate emite ordonante de urgenta in acest caz.

"Imi asum fara nicio rezerva autenticitatea inregistrarilor pe care le-am difuzat pe blogul cutiapandorei.net cu presedintele CNA vorbind unor copii de noua ani despre 'bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti'.

Ma intreb daca unul dintre copiii premierului ar fi venit acasa de la scoala cu o asemenea inregistrare pe telefonul mobil, ce i-ar fi spus? Ca este contrafacuta inregistrarea, ca vrea sa auda forma integrala, ca duce la expertizat telefonul sau ca a doua zi va merge la scoala sa intrebe directorul ce s-a intamplat?", scrie Narcisa Iorga.

Iată stenogramele postate de Narcisa Iorga pe blogul său:

Ședința publică din 19 septembrie 2013, fragmente din stenograma depusă la Comisia de cultură din Senat, când Laura Georgescu a fost audiată ca urmare a reclamațiilor Realitatea Media. Transcriptul ședinței publice a CNA în care a avut  loc dezbaterea cu reprezentanții Realitatea Media SA, referitoare la retragerea licențelor Radio Guerrilla și The Money Channel.

Pag. 3 – Dna Hamza (reprezentant Realitatea Media): …Intenția noastră nu a fost să vă ocolim. Nu înțeleg de ce râdeți…am spus vreo prostie?!

Laura Georgescu: Nu, a intrat un barbat foarte sexi, și eu sunt foarte sensibilă la bărbați! Așa reacționez eu când văd bărbați sexi (n.m. În sala de ședințe intrase reprezentantul unui post de radio. Toți membrii CNA am crăpat de rușine. Laura Georgescu continua să râdă, privind-o pe reprezentanta Realității Media)

Pag. 15 – Laura Georgescu: …toate datele pe care și dvs., luni seara vi le-am solicitat, și lui Liviu Mihaiu i le-am solicitat sunt dintr-o singură rațiune: vă rog să transmiteți proprietarilor Realitatea Media, apărăm interesul public care dorește brandul Radio Guerrilla, apărăm realizatorii Radio Guerrilla , nu există o axă politică, nu e Ponta, nu e Hrebenciuc, ați greșit. E Mihaiu și cu Dobrovolschi. CNA îi va apăra ca să nu fie jecmăniți de bani și vor rămâne cu Radio Guerrilla pe viață cu orice risc. Acesta este motivul pentru care, în aceeași săptămână, a doua oară sunteți pe ordinea de zi a Consiliului Național al Audiovizualului, care nu are altă treabă decât cu spațiul audiovizualului românesc, unde Liviu Mihaiu și Mihai Dobrovolschi trebuie să facă radio orice s-ar întâmpla și vor face radio, cât timp eu ocup orice scaun în Consiliul Național al Audiovizualului. Nu mă interesează cine sunt Ponta și Hrebenciuc, îi recunosc însă ca valori incontestabile pe piața radio pe Liviu Mihaiu și Mihai Dobrovolschi.

În dialog cu Liviu Mihaiu:

Laura Georgescu: Vă place să faceți radio, faceți pentru bani radio sau pentru…? Vă mulțumesc că sunteți aicea și vă rog să aveți convingerea că CNA există ca să apere realizatorii de radio și de televiziune, da? Nu ca sa fie prostiți de oameni care vor să facă bani știți bine cum…

Președintele CNA, în cadrul ședinței publice din 17 iunie 2014: ”Suferiți de sindrom psihicalizat. Termen medical. Mergeți și-nvățați că e vârsta să-nvățați, fiindcă altfel, să știți, ca și spălatul pe dinți, creierul trebuie antrenat zilnic.(v.înregistrările audio de mai jos).

"Ședința publică a CNA din 18 iunie este antologică pentru instituție. În antologia rușinii. A fost ședința în care s-a votat, în afara oricărui cadru legal, să se interzică transmiterea on-line a ședințelor publice ale Consiliului. Au fost argumente și contra-argumente. Argumentele celor care nu vor să fie filmați sunt de natură emoțională. Sunt de râs. Invocă dreptul lor la imagine, deși sunt persoane publice, aflate în exercițiul funcției publice, într-o ședință publică în cadrul unei instituții publice. Cine le poate afecta imaginea mai mult decât și-o afectează singuri prin pozițiile pe care le au? Nu se pot ascunde de interesul public în spatele unei diafane pretenții la imagine. Interesant e că aceia care în acea ședință erau atât de vocali cu privire la propria imagine, astăzi tac chitic. Se complac în mocirla în care i-a târât Laura Georgescu, nedelimitându-se în niciun fel de ea. Băltesc împreună. “Este un drept fundamental al oricăruia dintre noi. De asemenea, aveţi varianta, în secunda în care nu se opreşte filmarea, primul pas este notificarea, după care, colectiv facem plângere penală”. Așa proclama Laura Georgescu sentința împotriva lui Valentin Jucan, colegul care transmitea live ședința CNA, pe pagina sa de facebook. Am izbucnit în râs. Laura Georgescu a început să mă jignească. O face de fiecare dată când are ocazia. Am ascultat-o. Credea că punctează. A vorbit despre ”ţăţăraia din 2009”, pe care eu o reiterez în 2014.", scrie Narcisa Iorga pe blog.

Laura Georgescu: Doamna Iorga, țățăraia din 2009 o reiterați în 2014. Cred că suferiți de sindromul campaniilor prezidențiale. Aveți grijă, că nu se tratează cu medicație! Deci, domnul Cristea, vă rog mult, supunem la vot propunerea doamnei Gubernat, și cu asta basta!

Narcisa Iorga: Doamna președinte, ați vorbit despre persoana mea făcând niște acuzații. La ce vă referiți?

Laura Georgescu: Fiindcă suferiți, ca în anul 2009, de o expunere în Consiliu într-un discurs submediocru și v-am spus că, urmărind activitatea dvs. în această instituție prin intermediul presei, am observat că strict în anii de campanie prezidențială, intrați într-un sindrom. Se cheamă, am și luat informația, ușor psihicalizat. Urmăriți, în 2009, ce-ați putut să spuneți în Consiliu și o să aflăm că nu e nimic nou în 2014.

Narcisa Iorga: Ce înseamnă psihicalizat, vă rog?

Laura Georgescu: Termen medical. Mergeți și-nvățați că e vârsta să-nvățați, fiindcă altfel, să știți, ca și spălatul pe dinți, creierul trebuie antrenat zilnic.

Narcisa Iorga: Doamna președinte, sunteți într-o ședință publică a unei instituții cu autoritate și vă rog frumos să vă abțineți de la a face jigniri după care distrugeți înregistrările audio. Deci, dumneav…

Laura Georgescu: Stați liniștită, dvs. tot de sindrom de psihicalizare suferiți! Uitați-vă bine ce-ați făcut în 2009, în presă, uitați-vă ce faceți în 2014, e copie la indigo. Nu găsesc decât explicația anilor de campanie prezidențială. N-am găsit altă explicație. Dacă mă puteți ajuta, v-aș fi recunoscătoare.

Narcisa Iorga: Încă o dată vă întreb – ce înseamnă psihicalizat?

Laura Georgescu: Termen medical, doamnă. Termen de specialitate.

Narcisa Iorga: Vă rog frumos să explicați, având în vedere că faceți niște acuzații în mod public la adresa mea, ce înseamnă asta.

Laura Georgescu: Dar nu e nicio acuzație, este o calitate: sunteți într-un ușor sindrom de psihicalizare

Laura Georgescu: Mulțumesc frumos! Sunt obligată să suspend ședința.

Narcisa Iorga: De ce? De ce suspendați ședința, doamnă președinte? Sunt invitați în sală… De unde sunteți? Din ce localități, vă rog frumos?

Voci din sală: Brașov, Brăila, Arad, Gheorghieni…

Narcisa Iorga: Există cvorum, nu văd de ce suspendați ședința. Este încă o metodă de a nu vă îndeplini obligațiile…

Laura Georgescu: Opriți înregistrarea, dacă sunteți așa de dornică de muncă, doamna Iorga, și lucrați ca un om anonim și nu încercați să folosiți platforma de ședință publică a Consiliului Național al Audiovizualului într-o rampă de lansare a dvs. Performați, întâi, aveți expertiză și încercați să performați profesional și-apoi încercăm să vă integrăm în colectivul acesta, de 11 colegi. Mulțumesc!

Narcisa Iorga: Doamna președinte, dvs. suspendați ședința fără nici un temei. Noi rămânem aici, nicio problemă!

 sursa: realitatea.net

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.