Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înșelăciune de zile mari în București: doi bărbați au înlocuit eticheta unei centrale termice și au plătit 384 de lei, nu 3.000 de lei

Centrale Mareli
centrala termica pe peleti

Doi bărbaţi au fost reținuți în București, după ce au lipit eticheta unui boiler pe o centrală termică, într-un magazin, și au plătit numai 384 de lei în loc de peste 3.000 lei, informează Mediafax.

Poliţia Capitalei anunță vineri reţinerea a doi bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, după ce ar fi indus în eroare angajaţii unui magazin, prin înlocuirea etichetei unui produs.

În iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de către angajaţi ai unui magazin din Sectorul 1 că persoane necunoscute i-au indus în eroare, acestea cumpărând o centrală termică de 3.159 lei, după ce în prealabil au înlocuit eticheta produsului cu o altă etichetă ce aparținea unui boiler electric, în valoare de 384 lei, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 2.775 lei.

După două zile, angajaţii aceluiaşi magazin i-au sesizat din nou pe polițiști că persoane necunoscute, folosind aceeași metodă, au încercat o nouă înşelăciune, dar au fost prinși de un vânzător când mergeau către casele de marcat.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Au fost identificaţi doi tineri, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.