Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspecția în Construcții a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo

libertatea.ro
incendiu Bamboo 4

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a recomandat interzicerea accesului în clubul Bamboo din București și pe trotuarul adiacent clădirilor afectate de incendiu, ca urmare a constatărilor efectuate în teren de un expert tehnic atestat, care a concluzionat că imobilul se află în 'colaps structural', se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), remis marți Agerpres.

'Conform competențelor conferite de prevederile legale, Inspectoratul de Stat în Construcții a solicitat unui expert tehnic atestat o evaluare în primă urgență a stării tehnice a construcției afectate de incendiul de la clubul Bamboo, situat în București, sector 2, str. Tuzla, nr. 50. Ca urmare a constatărilor efectuate în teren, expertul tehnic a concluzionat că imobilul se află în "colaps structural" și că "se interzice accesul în interior și pe trotuarul adiacent clădirilor afectate de incendiu". În baza notei de constatare întocmite de expertul tehnic, ISC a recomandat interzicerea accesului', se precizează în comunicat.

ISC, prin Inspectoratul Regional în Construcții București-Ilfov, a dispus proprietarului imobilului, pe 27 ianuarie, prin actul de control încheiat, efectuarea unei expertize tehnice de către un expert tehnic atestat, care să stabilească măsurile de punere în siguranță a imobilului, precum și posibilitatea de acces în incintă, se arată în documentul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.