Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul General pentru Imigrări, precizări după ce șeful instituției ar fi fost surprins jucând Solitaire a Agenției Uniunii Europene pentru Azil

igi imigrari

IGI face precizări după ce Sindicatul Europol a dezvăluit că șeful instituției ar fi jucat Solitaire la o conferință a Agenției Uniunii Europene pentru Azil.

"Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind situația de la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil, care a avut loc în Malta, Inspectoratul General pentru Imigrări face următoarele precizări:

Delegația Inspectoratului General pentru Imigrări a avut un mandat clar, pe care l-a prezentat și susținut, conform procedurilor legale în vigoare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne privind activitățile de reprezentare externă.

Infirmăm faptul că reprezentantul instituției noastre ar fi desfășurat alte activități în cadrul reuniunii, decât cele conferite prin mandat.

Asigurăm cetățenii de faptul că Inspectoratul General pentru Imigrări își ia în serios rolul și obiectivele asumate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor", se precizează în comunicat.

Citește și: Foto | Sindicatul Europol l-a demascat pe șeful Inspectoratului General pentru Imigrări: Ofițerul a jucat Solitaire la o întâlnire la UE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.