Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea a întocmit un proiect de reabilitare a clădirilor ce îi aparțin: Instituția are nevoie de 6 milioane de euro

www.viata-libera.ro
marș jandarmi

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea va depune anul acesta un proiect de aproape 6 milioane de euro pentru reabilitarea clădirilor instituţiei din municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat miercuri, în timpul unei conferinţe de presă, inspectorul şef al IJJ, colonel Ion Bordei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Jens Stoltenberg, AVERTISMENT pentru România, la întâlnirea cu Viorica Dăncilă: 'Lumea e din ce în ce mai periculoasă și imprevizibilă'

"Pentru clădirea principală de comandament am încheiat auditul energetic şi expertiza tehnică. Urmează ca pentru celelalte două clădiri să primim bugetul necesar expertizei tehnice şi energetice apoi Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru cele trei clădiri şi vom depune proiectul pentru atragerea fondurilor europene", a afirmat inspectorul şef a IJJ.

Colonelul Bordei a estimat costul total al proiectului de modernizare a celor trei imobile la 6 milioane de euro, cea mai mare sumă, respectiv 5 milioane de euro, fiind costul modernizării clădirii principale de comandament.

"Nu cred că lucrările vor începe anul acesta", a mai spus colonelul Ion Bordei.

Potrivit sursei, fondurile necesare punerii în practică a proiectului vor fi obţinute prin mecanismul financiar Investiţii Teritorial Integrate-Delta Dunării.

În timpul conferinţei de presă, inspectorul şef al IJJ a menţionat că lucrătorii instituţiei au confiscat anul trecut cu până la 30% mai mult peşte decât cel reţinut în vederea confiscării în anul precedent, însă nu a precizat cantitatea exactă.

Potrivit sursei, la finele anului trecut, gradul de încadrare cu personal a fost de 82%, după ce au fost angajate 28 de persoane.

De asemenea, IJJ a primit în dotare anul trecut cinci autovehicule, iar parcul auto al instituţiei urmează să se înnoiască cu până la patru autoturisme de teren anul acesta, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.