Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii ANAF și Antifraudă au descins în Dragonul Roșu

dragonul rosu

Inspectorii ANAF, Antifrauda și Poliția Capitalei au descins în complexul comercial ”Dragonul Roșu”. Inspectorii verifică atât registrele contabile cât și eventuale produse contrafăcute.

”În virtutea misiunii de combatere a evaziunii fiscale, Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală a demarat astăzi, 11 august 2022, împreună cu partenerii noștri de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, o serie de controale pe raza Complexului Comercial „Dragonul Roșu”, fiind verificate puncte de lucru ale unor agenți economici care desfășoară activități de comerț cu produse textile.

Inspectorii antifraudă evaluează din punct de vedere fiscal activitatea operatorilor economici pentru a stabili dacă s-au comis fapte de evaziune fiscală. Controalele continuă pe tot parcursul zilei, DGAF oferind suport pentru identificarea activităților comerciale suspecte de evaziune fiscală, fraude vamale și comerț cu produse contrafăcute.”, arată un comunicat al ANAF.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.