Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instalat de o săptămână, Trump și-a anunțat SLOGANUL pentru alegerile din 2020

extratv.com
Donald Trump

Noul preşedinte american Donald Trump pare foarte sigur că-şi va îndeplini promisiunea de a-i "reda Americii măreţia" şi şi-a rezervat deja o altă variantă a acestui slogan în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 2020: "Să păstrăm măreţia Americii!", relatează miercuri AFP.

Cu două zile înainte de depunerea jurământului, vineri, Trump a depus pe lângă Biroul american pentru proprietate intelectuală o cerere de înregistrare ca marcă protejată a sloganului pe care intenţionează să-l folosească în campania pentru realegerea sa în 2020.

Citește și: Donald Trump declanșează un nou SCANDAL diplomatic: Ce a făcut la Casa Albă

Cererea a fost depusă în numele companiei din New York "Donald J.Trump for President, Inc.", şi se referă la toate produsele derivate şi strângerile de fonduri având la bază sloganul "Keep America Great!", cu punct de exclamare, potrivit Agerpres.

Noul şef de la Casa Albă a indicat săptămâna trecută cu prilejul unui interviu pentru Washington Post care va fi sloganul său pentru 2020, când a întrerupt discuţia pentru a chema un jurist căruia i-a cerut să facă imediat o cerere de înregistrare a acestuia.

El a mai explicat atunci că ideea sloganului pentru campania din 2016, "Să redăm măreţia Americii", i-a venit la 7 noiembrie 2012, chiar a doua zi după realegerea lui Barack Obama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.