Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instanța s-a pronunțat! Sechestru pe averea milionarului Dinu Patriciu

dinu patriciu
Dinu Patriciu a lăsat după moarte datorii de milioane de euro. Zilele trecute, judecătorii au acceptat cererea unei bănci şi au instituit sechestru asigurator pe bunurile mai multor firme ale milionarului pentru recuperarea unei datorii de aproape patru milioane de euro.

Dinu Patriciu a luat în timpul vieţii credite de milioane de euro de la bancă, iar o parte din bani n-au mai fost restituiţi, motiv pentru care creditorii s-au adresat instanţei, ultimul caz de acest gen fiind sechestrul instituit pe bunurile mai multor firme, scrie Cancan.

Fotbalist român, prăbușit pe teren din cauza caniculei

„Admite cererea de înfiinţare a sechestrului asigurator şi a popririi asiguratorii. Dispune înfiinţarea unui sechestru asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile urmăribile ale debitorilor până la concurenţa sumei de 17.101.473,34 lei. Pune în vedere creditoarei să depună o cauţiune de 3.000.000 lei în termen de 10 zile de la comunicare, sub sancţiunea desfiinţării de drept a măsurii sechestrului asigurător. Dispune înfiinţarea popririi asigurătorii asupra sumelor de bani, titlurilor de valoare sau altor bunuri mobile incorporale urmăribile, până la concurenţa sumei de 17.101.473,34 lei asupra conturilor debitorilor”, se arată în decizia instanţei.

La scurt timp după moartea omului de afaceri, Dana, ultima soţie a lui Patriciu, declara că averea care urmează să fie împărţită este în valoare de două miliarde de euro, însă publicaţiile de specialitate dădeau o cifră mult mai mică, de numai 250 milioane de euro.

Dinu Patriciu a murit într-un spital din Londra, în august 2014, după ce, în decembrie 2012, suferise un transplant de ficat, într-o clinică din Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.