DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Institutul Cultural Român organizează cea de-a treia serie de cursuri de limba română predată ca limbă străină

pana limba romana

Cea de-a treia serie de cursuri de limba română, predată ca limbă străină, este organizată exclusiv online de Institutul Cultural Român (ICR), prin intermediul platformelor Zoom sau Google Meet, data limită pentru înscriere fiind 30 septembrie, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ICR, testarea de nivel va avea loc online, în data de 1 octombrie, la ora 12,00, folosind Zoom sau Google Meet.

Doritorii pot opta pentru un modul de limba română, cu o durată totală de 40 de ore, fie dimineaţa (între orele 9,30-11,30), fie seara (între orele 18,30-20,30), în perioada 5 octombrie - 9 decembrie sau 6 octombrie - 10 decembrie.

Grupele reunesc între 6 şi 12 cursanţi, pentru a se putea forma o grupă pentru fiecare nivel, numărul minim fiind de şase participanţi.

Cursurile de limba română vor fi susţinute, în această sesiune, de Enida Cincora (n. 1990), doctor în Filologie, asistent universitar la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti, unde predă cursuri practice de limba română ca limbă străină studenţilor înmatriculaţi în Anul Pregătitor.

Taxa de înscriere pentru un modul de 40 de ore de curs este de 150 EUR sau 740 RON, achitaţi prin transfer bancar. În acest preţ sunt incluse testul de nivel şi materialele folosite.

Detalii suplimentare şi orar sunt acesibile prin accesarea link-ului: www.icr.ro/pagini/roman-i-a-pe-scurt-cursuri-online-de-limba-romana-pentru-straini-inscrieri-pana-la-30-septembrie-2020.

Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea de cursuri de limbă română pentru străini la Bucureşti, începând din luna martie 2020, Institutul Cultural Român şi-a adaptat oferta educaţională la condiţiile impuse de reglementările în vigoare, oferind cursuri pentru toate nivelurile (începător, intermediar şi avansat) în mediul online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.