Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Institutul Matei Balș mulțumește Patriarhiei Române pentru sprijinul material și spiritual

Patriarhia Romana

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” transmite mulțumiri tuturor celor care, în contextul actual, și-au arătat disponibilitatea de a sprijini instituția cu donații în bani, alimente, materiale sanitare și echipamente de protecție, potrivit Basilica.ro.

„Mulțumiri Patriarhiei Române pentru sprijinul material și suportul spiritual”, transmite institutul pe site-ul oficial.

„În această perioadă grea, asemenea dovezi de compasiune și grijă față de cei din jur sunt foarte importante și ajută foarte mult, atât personalul medico-sanitar, cât mai ales beneficiarii direcți, pacienții”.

De la începutul epidemiei de coronavirus, atât Arhiepiscopia Bucureștilor, cât și majoritatea eparhiilor din Patriarhia Română participă la lupta împotriva răspândirii acestei boli mai întâi prin rugăciune și consiliere spirituală, apoi prin oferirea de spații pentru carantină, hrană celor izolați, sprijin divers pentru spitale în funcție de necesități.

Patriarhia Română a fost de-a lungul timpului alături de instituțiile medicale, colaborând împreună în consilierea spirituală, campanii de donare de sânge, dar și prin ajutor material concret: donații de aparatură medicală, mobilier, ș.a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.