Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instructorii britanici au început pregătirea a circa 150 de militari ucraineni pe teritoriul poligonului din regiunea Dnepropetrovsk

ucraina, nato

Instructorii britanici au început pregătirea a circa 150 de militari ucraineni pe teritoriul poligonului din regiunea Dnepropetrovsk în cadrul misiunii intitulate „Orbital”, a anunţat, marţi, serviciul de presă al Ministerului ucrainean al Apărării, potrivit rador.ro.

Citește și: Mutarea pandemiei! Gigantul Kaufland nu se sperie de coronavirus

„În regiunea Dnepropetrovsk, circa 150 de militari din toată Ucraina au început, sub conducerea instructorilor britanici, cursul de pregătire individuală de o lună de zile în cadrul misiunii „Orbital”. Ulterior, aceştia vor transmite abilităţile dobândite mai departe în unităţi ca instructori ai batalioanelor de instruire și ca specialiști în pregătirea de luptă ai unităților militare individuale” – se afirmă în comunicat. Potrivit informaţiilor, cursanţii reprezintă toate cele patru comandamente operative ale trupelor terestre ale Armatei Ucrainei. După încheierea cursului de pregătire individuală, militarii ucraineni vor primi certificate cu care vor putea instrui militari ucraineni după noi standarde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.