Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Insurgenții proruși: Am doborât două avioane. Ce au discutat Putin și Obama

avion prabusire
Ulterior, au apărut voci care au anunțat că unul dintre cele două avioane ar fi tocmai Boeing-ul 777, cu 295 de oameni la bord. O parte dintre liderii rebelilor proruși acuză însă că avionul ar fi fost doborât chiar de către armata ucraineană. Preşedintele rus Vladimir Putin a abordat, în timpul discuţiei telefonice avute cu omologul său american Barack Obama, problema accidentului aviatic produs în estul Ucrainei, a anunţat Kremlinul.
avion cadavre
Preşedintele rus l-a informat pe preşedintele SUA cu privire la un raport al controlorilor de trafic aerian, raport pe care l-a primit chiar înainte de convorbirea lor telefonică şi care arată că un avion malaezian s-a prăbuşit în Ucraina.

Vladimir Putin a exprimat 'profunde condoleanţe' premierului malaezian, Najib Razak, în legătură cu prăbuşirea avionului companiei Malaysian Airlines, care a provocat numeroase pierderi de vieţi omeneşti. Putin a transmis cele mai sincere condoleanţe şi rudelor celor decedaţi în accident.

Convorbirea telefonică a celor doi lideri, care era una planificată, a fost consacrată sancţiunilor americane impuse Moscovei ca urmare a rolului său în criza ucraineană, a indicat Casa Albă,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.