Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire a preşedintelui CJ Botoşani cu reprezentanţi ai CE; tema discuţiei - fondurile europene alocate judeţului

Doina Federovici Facebook
Doina Federovici

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Doina Federovici, a avut, miercuri, o întrevedere cu reprezentanţii Comisiei Europene pe tema fondurilor europene alocate judeţului.

Federovici a discutat cu comisarul european pentru Coeziune şi Reformă, Elisa Ferreira, dar şi cu şeful unităţii României pentru politica de coeziune, Aida Liha Matejicek, despre un mecanism de atragere directă a fondurilor de la Comisia Europeană.

"Am militat pentru susţinerea europeană a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară - Dezvoltare Sustenabilă şi Integrată în Ţara de Sus. În urma discuţiilor, a reieşit ideea că judeţul Botoşani are nevoie de un mecanism de atragere directă a fondurilor de la Comisia Europeană şi de sume importante pe diferite axe de finanţare, astfel încât să putem accelera procesul de dezvoltare", a afirmat Federovici.

Preşedintele CJ Botoşani a fost însoţit de europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu, de senatorul Lucian Trufin şi de administratorul public al judeţului, Cristian Nistor.

Federovici consideră că, în contextul reducerii finanţărilor guvernamentale, fondurile europene "sunt singura şansă pentru dezvoltarea judeţului şi recuperarea decalajelor faţă de celelalte regiuni ale ţării".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.