Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de GRAD ZERO în biroul lui Liviu Dragnea: Ambasadorul Hans Klemm, la discuţii cu liderul PSD / UPDATE

stiripesurse.ro
birou dragnea cabinet

UPDATE: Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a avut, marţi, o întrevedere care a durat aproximativ o oră, la Parlament, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

Întâlnirea s-a desfăşurat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor. A participat şi vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice Ana Birchall. 

Ambasadorul Klemm nu a făcut nicio declaraţie, la plecare, fiind însoţit de Ana Birchall.

Știrea inițială:

Întâlnire de grad zero la Parlament! Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, are în aceste momente o întâlnire cu preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia.

Citeşte şi: Procesul familiei Cosma ia o turnură NEAŞTEPTATĂ: Dezvăluirile care pot SCHIMBA totul

Întâlnirea vine în contextului scandalului uriaş din justiţie pornit după difuzarea înregistrărilor cu procurori de la DNA Prahova şi cu două zile înainte de anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind decizia de revocarea sau nu a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA.

Întâlnirea a început în jurul orei 11.00 şi are loc în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaţilor. La discuţii participă şi vicepremierul pentru parteneriate strategice Ana Birchall, potrivit NEWS.RO.

Ultima întâlnire a ambasadorului SUA, Hans Klemm, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut loc în 13 noiembrie 2017, după ce Dragnea a fost audiat la DNA în dosarul Tel Drum.

În urmă cu o săptămână, ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Veşti bune pentru primari! Guvernul dă ordonanţă: Banii din investiții se vor putea duce în salarii

Ambasada SUA a transmis atunci că oficialul american şi Viorica Dăncilă au abordat şi subiectul justiţiei, însă premierul a negat acest lucru.

"Am avut o discuţie punctuală pentru a apăra interesele României şi ceea ce cred că este benefic pentru România. A fost o întâlnire foarte bună cu domnul ambasador. I-am explicat lucrurile pe care noi le vrem pentru România. Mi-a răspuns la fiecare punct pe care l-am adus în atenţia sa, legat şi de aderarea noastră la OCDE, şi de ridicarea vizelor, şi de investitorii americani  pe care îi aşteptăm şi îi încurajăm să vină în România. Despre legile justiţiei nu am discutat. A fost a abordare foarte scurtă despre justiţie - au apărut atunci în spaţiul public acele înregistrări, m-a întrebat ce părere am, i-am spus că sunt îngrijorată că am văzut că într-una dintre aceste emisiuni se vorbea despre dosar făcut unui premier. Eu sunt premier şi mă gândesc dacă este real. Nu ştiu dacă este, dar dacă este real acest lucru mi se poate întâmpla şi mie", a declarat premierul la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.