Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de gradul trei la Viena - Cu cine s-ar fi întâlnit în secret generalul Florian Coldea

Inquam Photos / Octav Ganea
florian coldea

Julnalistul Liviu Alexa de la Ziar de Cluj face dezvăluiri incendiare cu privire la o presupusă întâlnire care ar fi avut loc la Viena între generalul Florian Coldea și fostul premier Dacian Cioloș

”Vom publica (deocamdata) doua poze foarte interesante. Intruna dintre ele, asa cum v-am spus, este pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos”, scrie jurnalistul Liviu Alexa pentru Ziar de Cluj.

”Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu MIhai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului.

Intâlnirea ar fi avut loc la Cantinetta Antinori, un loc de fite din Viena. Ciolos si Coldea au stat la separeu, la masa din fata stanga, care e cunoscut drept "separeul lui Videanu".

Domnul Ciolos a plecat, dupa aceasta intalnire, la Munchen. Sa va mai spunem ca i-am adresat lui Dacian Julien Ciolos, prin sms, rugamintea de a ne comenta putin despre aceasta intalnire. Speram sa nu minta ca si in cazul Gazetei de Cluj, cand, cu nerusinare, si-a renegat trecutul de pioner al organizatiei extremiste Vatra Romaneasca”, a mai scris Liviu Alexa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.