Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de taină între Gabriel Oprea, şeful baronilor locali şi un personaj-surpriză

oprisan-unpr

O întâlnire de taină ar fi avut loc săptămâna trecută, într-un parc din Bucureşti, potrivit jurnalistului Dan Tăpălagă.

Acesta relatează pe pagina sa de Facebook un zvon potrivit căruia vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, s-a întâlnit cu senatorul UNPR Şerban Mihăilescu, alias Micky Şpagă, cu social-democratul Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, şi cu Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase. Nu se cunoaşte motivul întâlnirii sau temele de discuţie.

"Ce se mai aude prin lumea asta mica. La o masa, intr-un parc, s-au intalnit saptamana trecuta urmatorii: Gabriel Oprea, Mickey Spaga, Marian Oprisan si...Dana Nastase. Inteleg ca Oprisan ar vrea sa treaca la UNPR, dar Dana Nastase ce cauta oare in peisaj?", scrie Tăpălagă pe Facebook.

UPDATE: Jurnalistul Dan Tăpălagă a revenit cu un mesaj în care afirmă că, de fapt, la întâlnire nu a participat Dana Năstase, ci soţia lui Şerban Mihăilescu. "Pentru acuratetea informatiei: la intalnirea din parc n-a participat Dana Nastase, ci sotia lui Serban Mihailescu. Am ridicat semne de intrebare de ieri, nu parea din peisaj. In rest, intalnirea a avut loc asa cum am stabilit: Gabriel Oprea, Marian Oprisan, Mickey Spaga", scrie jurnalistul de la HotNews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.