Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire importantă a lui Sorin Grindeanu: Cu cine a stat la masă premierul

Inquam Photos / George Calin
sorin grindeanu Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a avut luni o primă întâlnire cu reprezentanţi ai Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), discuţiile vizând absorbţia fondurilor europene şi modalităţile de îmbunătăţire a acestui proces.

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul încurajează dialogul între Guvern şi Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României condusă de Alexandru Cumpănaşu.

Citește și: Am prins-o pe Simona Gherghe cu paharul în mână, gravidă în 5 luni / EXCLUSIV FOTO

"Premierul Sorin Grindeanu a avut astăzi o primă întâlnire cu reprezentanţi ai Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, parte a demersurilor de dialog între cele două instituţii. Şeful Executivului a încurajat continuarea cooperării prin întâlniri periodice între membrii coaliţiei cu miniştri şi echipe de specialişti din ministere pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii pentru fiecare domeniu prioritar", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, discuţiile au fost axate asupra absorbţiei fondurilor europene şi modalităţi de îmbunătăţire a acestui proces, context în care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada următoare.

Citește și: Fuma canabis, a renunțat la facultate și zicea că e Iisus Hristos: S-a aruncat de pe un coș de fum și a murit

Ministrul Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educaţiei şi Cercetării, domenii prioritare ale actualului Executiv, relevă comunicatul.

Potrivit Guvernului, discuţiile au vizat aspecte legate de transparenţa şi eficacitatea administraţiei publice, de exploatarea resurselor energetice şi naturale, de noul proiect al legii salarizării unitare, dar şi de domeniul IT&C.

Citește și: Este România următoarea țintă a Moscovei? Amănunte înspăimântătoare

"Premierul Sorin Grindeanu a subliniat că toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului naţional şi a binelui public", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.