Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire surpriză între bărbații din viața Elenei Udrea, Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov - care a fost atmosfera dintre ei / VIDEO

mediaflux.ro
cocos, alexandrov

Recentele probleme de sănătate ale Elenei Udrea, care îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea în penitenciarul Târgşor Nou, se pare că i-au făcut pe fostul soţ, Dorin Cocoş, şi actualul, Adrian Alexandrov, să lase deoparte neînţelegerile şi să aibă o discuţie civilizată spre binele fostului ministru.

Cei doi bărbaţi din viaţa Elenei Udrea s-au întâlnit la un mall din Bucureşti, unde au stat împreună la masă şi au discutat timp îndelungat, atmosfera între ei fiind una calmă, ba chiar cordială.

Primul care a ajuns la surprinzătoarea întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a și așteptat o vreme până ce tânărul partener al fostei sale soții și-a făcut apariția. A avut timp să bea un fresh, o cafea, ba să dea și un telefon.

Nu a dat semne de nerăbdare, nici de nervozitate. Ba chiar părea atât de liniștit, încât paparazii Mediaflux au crezut pentru o vreme că Dorin Cocoș a făcut doar o pauză de shopping (avea alături două pungi măricele) și că își va continua periplul prin mall.

La scurt timp, Adrian Alexandrov s-a așezat firesc la masă, cu o cutiuță de ”pachețele de primăvară” din care a mâncat cât timp Dorin Cocoș a vorbit.

Potrivit sursei citate, Dorin Cocoş a vorbit primul, un discurs destul de lung, apoi fiind rândul mai tânărului iubit al Elenei Udrea.

Odată încheiată discuţia, Cocoș a cerut și a primit nota de plată, a aruncat o privire scurtă și a plătit, apoi bărbaţii din viaţa Elenei Udrea Elenei Udrea s-au ridicat în același timp de la masă, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare pe drumul lui.

@www.mediaflux.ro #elenaudrea #adrianalexandrov #dorincocos #galabute #mediafluxro #mediaflux #paparazzimediaflux ♬ sunet original - www.MediaFlux.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.