Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire tensionată lângă Parchetul General: Fostul secretar general al PSD a dat nas în nas cu radicalii #rezist (VIDEO)

dide ceausescu

Mai mulţi membrii ai grupării #rezist, printre care Cristian Dide, Sandu Matei şi Marian "Ceauşescu", cunoscuţi pentru manifestările radicale, au protestat joi în faţa sediului CNA, păziţi de un grup de poliţişti şi jandarmi. Protestul a fost întrerupt de apariţia lui Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, recent exclus din partid.

Iniţial, protestatarii l-au confundat pe Marian Neacşu cu Niculae Bădălău, ministrul Economiei. În cele din urmă, Neacşu s-a oprit şi le-a atras atenţia acestora că nu mai este membru PSD, moment în care protestatarii i-au cerut acestuia să li se alăture în piaţă. Momentul a fost transmis în direct pe Facebook de una dintre persoanele care protesta în faţa sediului CNA.

CITEȘTE ȘI: Combinaţia anti-toxine: Beneficiile consumului de zeamă de lămâie cu ulei de măsline

După plecarea lui Neacşu, protestatarii au susţinut că acesta ar fi ieşit din sediul Parchetului General, aflat în vecinătate. Contactat de STIRIPESURSE.RO, fostul lider PSD a negat însă că ar fi fost la Parchetul General. "Nu am fost la Parchetul General, ci la cafeneaua HOT Pepper de pe colţ. Când am ieşit, am dat nas în nas cu stimabilii", a declarat Marian Neacşu.

Pe înregistrarea video, Marian Neacşu poate fi văzut plecând cu o Skoda Superb, cu numărul de înmatriculare B-38-EXW. Potrivit unor surse, maşina ar fi înmatriculată pe firma soţiei lui Maricel Popa, liderul PSD Iaşi, preşedinte al CJ Iaşi.

VIDEO (în ultimele 4 minute):

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.