Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnirea care te va înduioșa: iată cu ce animale deosebite vei interacționa în Kizimkazi, Zanzibar

stiripesurse.ro
delfini

Ai auzit de "sătucul" delfinilor? Îți vine să crezi că acest loc există cu adevărat și îl poți vizita în turul Kizimkazi Zanzibar? Cele mai iubite mamifere marine de pe mapamond fac spectacol pentru turiști la primele ore ale dimineții! Atunci când apa este mai rece, aceștia vin la suprafață, înotând în tandem și căutându-și parteneri de joacă printre vizitatorii veniți din toate colțurile lumii. Dacă ți-ai imaginat vreodată că te strecori alături de aceste specii splendide printre apele turcoaz ale Oceanului Indian, acum poți transforma visul în realitate!

Întâlnirea cu delfinii va fi, garantat, o experiență de neuitat! Apele de coastă puțin adânci din jurul satului Kizimkazi sunt perfecte pentru aceștia. Atât exemplarele clasice, care sunt frecvent observate, cât și cele cu cocoașă te vor cuceri de la prima vedere. Pe parcursul turului Kizimkazi Zanzibar, îi vei vedea venind către mal pentru o masă sigură, dar și pentru a avea grijă de pui, a se odihni și a "socializa" cu vizitatorii.

content-image

Înotul cu delfinii, o experiență plină de candoare

Excursia începe în general din Stone Town, însă în funcție de locul unde ești cazat, vei fi preluat de la hotel dimineața devreme, în jurul orei 5 sau 6. Mașinile cu aer condiționat îți vor asigura tot confortul pe perioada călătoriei, iar ghizii profesioniști îți vor oferi numeroase informații interesante, pe care le vei putea împărtăși la întoarcerea în țară și celor dragi. Odată ajuns în satul delfinilor, vei avea șansa minunată de a înota alături de aceste animale extraordinare.

Inclusă în "bucket list-ul" fiecărui iubitor de călătorii și specii marine, această activitate îți va aduce momente cu totul speciale în bagajul amintirilor. Experiența Kizimkazi Zanzibar va fi absolut unică pentru tine și cei care te însoțesc în această locație exotică, adorată de turiștii din lumea întreagă. Considerate printre cele mai maiestuoase specii de pe Pământ, delfinii rămân un simbol al legăturii speciale dintre om și animal. Întâlnirea este cu atât mai intensă, cu cât are loc în mediul lor natural, unde îi poți observa în libertate. Acasă la ei, te vor "primi" în familia lor ca pe un prieten care a venit cu inima deschisă, fără gânduri ascunse. Așadar, nu îi dezamăgi!

Cel mai bun moment al zilei în care te poți întâlni cu aceste mamifere este la primele ore ale dimineții!

Excursia Kizimkazi Zanzibar se poate face și după-amiaza, însă probabilitatea de a vedea delfini în această perioadă a zilei este foarte mică. Nu numai că apa se încălzește la suprafață, dar își fac apariția și foarte multe bărci care împiedică apariția acestor mamifere.

Produsele cu factor de protecție și costumul de baie sunt un "must-have"

Toți turiștii sunt sfătuiți ca în acest tur să poarte costumul de înot și sandale impermeabile pentru îmbarcarea în dhow-uri. Pe lângă aceste recomandări, mai sunt atenționați și cu privire la folosirea produselor cu protecție solară, pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de expunerea la soare.

Dacă vei urmări recenziile celor care au participat deja la turul Kizimkazi Zanzibar, vei înțelege rapid că excursia îți poate îndeplini orice vis legat de această destinație! Apusurile într-un spectru coloristic inegalabil, plimbările cu barca pe întinderile cristaline de ape și magia creată de delfini vor rămâne, fără îndoială, imprimate în sufletul tău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.