Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intelbet se rebranduieste si devine Legalbet

Site-ul despre pariuri sportive cu o ascensiune fulminanta in Europa a trecut printr-un proces de rebranding, iar noul nume al site-ului este acum Legalbet!

Intelbet a devenit un nume important in Europa, dupa ce incepand cu anul 2016 compania a demarat un proces de extindere in tarile din Europa cu o legislatie a pariurilor online bine pusa la punct.

Rebrandingul vizeaza tocmai sublinierea viziunii pe care compania o adopta, iar sub noul brand numit Legalbet compania va lua cu asalt si alte piete legale de pariuri din Europa.

Site-ul s-a lansat initial in Rusia in anul 2006 si incepand cu anul 2016 a inceput extinderea pe alte piete din Europa. In 2016 a avut loc lansarea versiunii din Romania, cateva luni mai tarziu a urmat Spania, iar in anul 2017 Kazahstan. Proiectul s-a bucurat de un real succes, iar conform reprezentantilor site-ului planurile de expansiune sunt doar la inceput.

Legalbet.ro ramane aceeasi sursa de incredere pentru pariorii din Romania

Inca de la lansare, proiectul s-a pozitionat ca oferind cele mai oneste si mai obiective ratinguri si recenzii ale caselor de pariuri online din Romania.

content-image

• Ratingul in functie de cote

Marja de profit cu care opereaza casele de pariuri este diferita si influenteaza in mod direct castigurile. O marja de profit mai mare, se traduce in castiguri mai mici pentru parior, si invers. De aceea, desi nu este singurul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi o casa de pariuri, este bine sa te orientezi catre un operator cu o marja de profit mai mica.

• Ratingul in functie de oferta de pariere

Majoritatea caselor de pariuri au in oferta sporturile principale, campionatele si turneele importante. Daca insa te intereseaza sporturi mai putin populare, sau optiuni de pariere mai stufoase, trebuie sa te orientezi catre o casa de pariuri de pe primele 3 pozitii din acest rating.

• Ratingul in functie de platforma de pariuri live

Pariurile live sunt, pe cat de palpitante, pe atat de periculoase. Poti paria in functie de cum se desfasoara meciul ceea ce reprezinta o buna ocazie de castiguri rapide, dar si de pierderi insemnate. Multi pariori prefera sa parieze live, dar inainte de a alege, trebuie sa fii informat cu privire la calitatea platformei respectivei case de pariuri unde urmeaza sa plasezi pariuri live.

• Ratingul popularitatii

Fiecare utilizator al site-lui Legalbet este indrumat sa voteze casa de pariuri la care pariaza in mod constant. La acest rating sunt luate in calcul doar voturile pariorilor activi pe site, pentru a inlatura orice urma de debiu cu privire la obiectivitatea acestei ierarhii.

Fiecare operator a fost analizat in detaliu, de la optiuni de pariere, cote, transmisiuni live, pana la promotii si alte beneficii oferite. Tocmai pentru a nu fi pusa la indoiala obiectivitatea si onestitatea ratingurilor, acestea au fost intocmite in functie de parametri bine stabiliti, fara a oferi niciun fel de recomandare in privinta vreunei case de pariuri.

Pariorii sunt indemnati astfel sa decida singuri ce casa de pariuri li se potriveste, dar le sunt puse la dispozitie toate informatiile de care au nevoie pentru a le usura decizia.

Legalbet ofera insa suport pariorilor si dupa ce s-au inregistrat la o anumita casa de pariuri. Pariorii sunt indemnati sa ofere feedback atat pozitiv, cat si negativ, la adresa caselor de pariuri la care pariaza in mod constant si ori de cat e ori au probleme beneficiaza de suport.

Ai probleme cu casele de pariuri? Nu astepta sa se rezolve singure!

Nu putine sunt cazurile in care pariorii au diferite probleme cu casele de pariuri. Fie bonusuri neacordate, plati intarziate, dar si multe alte situatii.

content-image

Pe site-ul legalbet.ro exista sectiuni de reclamatii separate pentru fiecare casa de pariuri in parte. Tot ce trebuie sa faci este sa explici situatia in care consideri ca ai fost nedreptatit si Legalbet va prelua aceasta solicitare, va contacta reprezentantii respectivei case de pariuri si va face tot posibilul sa o rezolve.

Legalbet nu garanteaza insa rezolvarea tuturor problemelor, dar garanteaza faptul ca toate reclamatiile raman publice. Scopul nu este inversunarea pariorilor impotriva caselor de pairuri, ci dimpotriva este armonizarea relatiilor dintre pariori si casele de pariuri.

Totodata, trebuie subliniat faptul ca Legalbet nu reprezinta avocatul pariorilor, ci este doar un site unde fiecare parior se poate exprima liber. Scopul este creerea unei baze de date cu recenzii din care sa se poata inspira toti pariorii din Romania. Asa cum inainte de a intra intr-un restaurant, cauti recenzii pe site-uri de specialitate, sau inainte de a rezerva o cazare doresti sa afli si parerea altor persoane care au fost cazate in acea unitate, la fel si Legalbet reprezinta locul de intalnire al pariorilor, de unde poti afla raspunsul la orice intrebare referitoare la case de pariuri si pariuri sportive.

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.