Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înțelegerea dintre PNL și Alianța USR-PLUS la un pas de implozie în Capitală. SOMAȚIE PUBLICĂ pentru liderii USR și PLUS: Să renunțe! Îi voi da în judecată!

pixabay
boom

“De câteva săptămâni sunt acuzat și denigrat public de Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, mi se inventează fapte sau acțiuni, fără a exista o bază reală,” declară Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 într-o declarație de presă transmisă redacției. Reacția viceprimarului Sectorului 2 și candidat al PNL pentru Primăria Sectorului 2 la alegerile din 27 septembrie vine după ce în repetate rânduri liderii USR și PLUS au refuzat perfectarea unei alianțe la nivelul Capitalei cu PNL de îndepărtarea celor care au colaborat cu PSD și de a celor suspectați de corupție.

Vezi și: Viktor Orban se joacă cu nervii UE - ameninţă cu blocarea bugetului comunitar: 'Fondurile trebuie alocate în mod corect şi flexibil'

“Această practică îmi este cunoscută, președintele USR Sector 2, Radu Mihaiu, mă hărțuiește public de ani de zile, fără să răspundă la niciuna dintre solicitările mele publice de a ne întâlni și de a avea o dezbatere publică, pentru afla locuitorii sectorului 2 care este adevărul”, continua viceprimarul PNL

“Dacă aceste manevre politicianiste, învățate în vremuri pe care le credeam de mult timp apuse, mai continuă, Sectorul 2 va ajunge pe mâna PSD, din nou, cu concursul acestor două partide. Prin urmare, îi anunț public pe Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui că aștept până marți, 14 iulie, să prezinte public dovezi în susținerea acuzațiilor pe care mi le aduc, altfel voi acționa în consecință. Îmi rezerv dreptul de a-i da în judecată, pentru că sunt un om onest și nu pot accepta ca numele și reputația să îmi fie puse la îndoială”, încheie Dan Cristian Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.