Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Miami, fără Messi, învinsă de Houston Dynamo în finala Cupei Statelor Unite

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa Inter Miami, fără superstarul Lionel Messi (accidentat), s-a înclinat în finala Cupei Statelor Unite la fotbal (US Open Cup), în faţa formaţiei Houston Dynamo, scor 1-2, pe stadionul DPV PNK din Fort Lauderdale (Florida), în faţa a 17.000 de spectatori, potrivit Agerpres.

Dynamo, care a cucerit pentru a doua oară în istoria sa acest trofeu, a marcat ambele goluri în prima repriză, prin Griffin Dorsey (24) şi Amine Bassy, care a transformat un penalty în minutul 33. Inter a redus din handicap prin Josef Martinez, în timpul adiţional (90+2).

US Open Cup este cea mai veche competiţie de "soccer" (fotbal) din Statele Unite, creată în 1914 şi deschisă atât cluburilor profesioniste, cât şi echipelor de amatori.

În Liga nord-americană (MLS), Inter Miami ocupă locul 14 (penultimul) în clasamentul Conferinţei de Est, la cinci puncte de ultimul loc care asigură calificarea în play-off, în condiţiile în care mai are de disputat cinci meciuri.

În afara campionului mondial Lionel Messi, Inter Miami nu a putut conta în această finală nici pe spaniolul Jordi Alba, accidentat la rândul său. La gruparea din Florida a evoluat, în schimb, celălalt fost jucător de la FC Barcelona recrutat în această vară, Sergio Busquets.

Echipe:

Inter Miami: Callender - Yedlin (Ruiz, 75), Krivţov, Miller, Allen - Cremaschi (Stefanelli, 84), Busquets, Gomez (Arroyo, 46) - Farías, Campana, Taylor (Martinez, 46).

Houston Dynamo: Tarbell - Dorsey, Sviatchenko, Micael, Escobar - Artur, Herrera - Carrasquilla (Hadebe, 90+1), Bassi (Caicedo, 83), Quinones (Smith, 79) - Baird (Ibrahim, 83).

Arbitru: Jon Freemon (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.