Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Milano, campioana en titre, şi Juventus Torino, câştigătoarea Cupei Italiei, se înfruntă miercuri în Supercupa Italiei 2021, pe San Siro din Milano

www.agerpres.ro
Benatia Juventus

Inter Milano, campioana en titre, şi Juventus Torino, câştigătoarea Cupei Italiei, se înfruntă miercuri în Supercupa Italiei 2021, pe stadionul San Siro din Milano, un duel care se reeditează pentru prima oară din 2005 în această competiţie, notează EFE, citat de Agerpres.

Inter, liderul la zi din Serie A, a câştigat de cinci ori trofeul, ultima oară în 2010, în timp ce Juventus are nouă succese, ultimul în 2020, când a învins Napoli.

În ultima etapă de campionat, Inter, dirijată de Simone Inzaghi, a învins Lazio (2-1) şi şi-a consolidat poziţia de lider, în timp ce Juventus, condusă de Massimiliano Allegri, a obţinut un spectaculos triumf la Roma (4-3), revenind de la un deficit de 1-3 în doar 7 minute, însă l-a pierdut pe atacantul Federico Chiesa, accidentat. Bătrâna Doamnă este a cincea în campionat, la 11 puncte de lider.

Este a doua oară când Inter şi Juventus se înfruntă în Supercupa Italiei, precedentul duel având loc în 2005, când ''nerazzurri'' s-au impus cu 1-0 printr-un gol al lui Juan Sebastian Veron.

Pentru a patra oară în istoria competiţiei finala are loc în luna ianuarie, precedentele trei ediţii fiind câştigate de Juventus în 1996, 2019 şi 2021.

Allegri are trei succese în Supercupa Italiei cu Juventus, în timp ce Inzaghi numără două trofee, ambele pe când dirija pe Lazio Roma.

Echipe probabile:

Inter Milano: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Brozovic, Barella, Calhanoglu, Perisic - Lautaro, Dzeko.

Juventus Torino: Perin - De Sciglio, Rugani, Chiellini, Luca Pellegrini - Bernardeschi, Locatelli, Arthur, McKennie - Dybala, Morata.
Arbitru: Daniele Doveri (Italia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.