Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Milano s-ar fi împăcat cu Mauro Icardi: atacantul poate reveni în echipă (presă)

www.thesportsman.com
Mauro Icardi Inter Milano

Mauro Icardi (26 de ani) se poate întoarce la antrenamentele celor de la Inter Milano, după ce a fost în conflict o bună perioadă de timp cu şefii grupării de pe San Siro, informează Mediafax.

Citește și:  Francezul Paul Pogba de la Manchester United a anunțat echipa la care ar vrea să joace în viitor: 'Este visul oricărui copil, oricărui jucător de fotbal'

Italienii de la Gazzetta dello Sport anunţă că atacantul argentinian se poate întoarce joi la antrenamentele grupării pregătite de Luciano Spaletti, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească contractul cu Inter. Revenirea lui Icardi prinde contur odată cu pozele postate de acesta pe reţelele de socializare, cu el în tricoul celor de la Inter Milano, semn că relaţiile dintre acesta şi echipa sa s-au mai „încălzit”.

Fără atacantul argentinian, Inter a fost eliminată din optimile Europa League de cei de la Frankfurt, scor 1-0 la general. Acesta este, în continuare, golgheterul echipei în Serie A, cu nouă reuşite. Lautaro Martinez este următorul în topul golgheterulor lui Inter, cu şase goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.