Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Milano va relua antrenamentele individuale

www.ansa.it
Perisic Inter Milano

Jucătorii echipei Inter Milano vor relua, marţi, antrenamentele individuale, după două luni de izolare, cauzate de pandemia de coronavirus, informează gazzetta.it, potrivit news.ro.

Toţi jucătorii sunt la Milano, inclusiv cei străini. Singurul care va lipsi iniţial de la antrenamente este Alexis Sanchez. Chilianul s-a întors din ţara lui natală la 22 aprilie şi trebuie să rămână până miercuri în carantină. De joi, şi el se va putea antrena la Appiano Gentile.

Personalul medical al clubului aşteaptă să cunoască conţinutul protocolului ştiinţific, pentru a vedea dacă jucătorii vor trebui să fie testaţi sau nu înainte de începerea activităţii.

Fotbaliştii se vor antrena în grupuri de trei până la cinci, cu păstrarea distanţei recomandate, pe patru terenuri din cadrul bazei, sub supravegherea unui medic şi a unui preparator fizic.

Spre deosebire de măsurile luate de alte cluburi europene, la Appiano Gentile jucătorii de la Inter se vor putea dezechipa şi face duş după antrenament în vestiare special pregătite.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

Cluburile au primit o rază de speranţă duminică, privind reluarea Serie A, după ce guvernul italian a autorizat fotbaliştii să se antreneze individual, în centrele de pregătire ale echipelor.

Conform decretului Ministerului de Interne, "sportivii, profesionişti sau nu, din disciplinele non-individuale sunt autorizaţi, ca toţi cetăţenii, să facă pregătire fizică în spaţii publice sau private, respectând regulile din distanţare de cel puţin doi metri, precum şi interzicerea oricărei adunări”. Şedinţele de pregătire trebuie să se desfăşoare cu porţile închise.

Mai multe cluburi din Serie A, între care Sassuolo, Bologna, Napoli, Lazio, AS Roma şi Juventus, au anunţat că vor redeschide bazele de anternament pentru ca jucătorii să se pregăteasă în grupuri mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.