Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERESANT Alina Gorghiu îi pregătește 'covorul roșu' lui Florin Cîțu pentru șefia PNL

Facebook
Alina Gorghiu

E fierbere mare la PNL înaintea congresului din acest an! În interiorul partidului se formează deja două tabere, una care îl susține pe Ludovic Orban, iar alta care vrea o conducere nouă (mai multe aici).

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, are cuvinte de laudă la adresa lui Florin Cîțu, despre care spune că este premierul care ne ajută să creștem din punct de vedere economic. Singura problemă, după cum a precizat și Alina Gorghiu, este faptul că Florin Cîțu nu și-a anunțat încă intenția de a candida la șefia PNL.

„Florin Cîțu conduce un Guvern, care până acum a bifat obiectivul unor măsuri de relaxare care înseamnă depășirea în mare a unei pandemii care ne-a costat foarte tare. Este premierul unui Guvern care ne-a arătat că a luat niște măsuri economice anul trecut când era ministru al Finanețelor și acum când e premier care să ne ajute cu creșterea economică și sunt convinsă că cifrele o vor confirma în continuare... Dar repet: Florin Cîțu nu și-a depus candidatura pentru că nu avem congres declanșat. Săptămâna viitoare se va întâmpla acest lucru. Probabil că luni vom avea Biroul Executiv care să facă propunerea Consiliului Național și Consiliul Național, conform statutului, să aprobe tot calendarul: adică locul și data, timpul de desfășurare și așa mai departe”, a spus Alina Gorghiu, la postul Digi24.

Citește și: Emil Boc ar putea candida la șefia PNL/ SURSE

Singurul candidat la șefia PNL până în acest moment este Ludovic Orban. De cealaltă parte, chiar dacă nu a făcut încă anunțul, Florin Cîțu a făcut vinerea trecută o deplasare în Suceava, un adevărat fief al PNL (județ condus de Gheorghe Flutur); Orban era în paralel la Cluj (Alin Tișe și Emil Boc au sabotat prezența lui Orban la Cluj și nu au avut o întâlnire cu acesta, cei doi fiind nemulțumiți de politicile lui Orban din PNL).

Citește și: VIDEO - Deși neagă o campanie internă în partid, atât Cîțu cât și Orban fac un tur de forță în fiefurile PNL: 'Nu există o campanie!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.